eleganza

GaGà Milano satovi - susret ekstravagancije i vrhunske kvalitete

GaGà Milano satovi - susret ekstravagancije i vrhunske kvalitete

Objavljeno: 20 kolovoz 2018

Strast prema vrhunskoj kvaliteti izrade satova potaknula je GaGà Milano da otvori proizvodnju svojih satova u zemlji najpoznatijoj po izradi visokokvalitetnih satova – Švicarskoj.

Radilo se o nužnom koraku, potaknutog željom za upotrebom preciznih švicarskih mehanizama.

Za GaGà Milano brend, koji je od početka poznat po originalnosti, kreativnosti i ekstravagantnom dizajnu, to je značilo postizanje prepoznatljivosti i po tehničkim karakteristikama mjerenja vremena, kao i prisustvo među najpoznatijim proizvođačima ručnih satova.

Proizvodnja u Švicarskoj usmjerena je na sve vrste GaGà Milano satova, mehaničkih i ne-mehaničkih te obuhvaća kolekcije u cijelosti, od planiranja, proizvodnje dijelova do sklapanja. Pritom je Depa 98 mehanizam razvijen specifično za brend, što brendu garantira novi identitet, tipičan za luksuzne proizvođače satova čiji modeli prolaze rigorozne i temeljite testove kontrole.

Također, GaGà Milano je uvijek u potrazi za inovativnim materijalima i tehničkim riješenjima, s ciljem postizanje što većeg ugleda među ljubiteljima satova, a od nedavno brend je predstavio i svoju vlastitu interpretaciju ‘tourbillon’ sata koji predstavlja vrhunac virtuoznosti u izradi stavova, omogućujući pritom najvišu preciznost u mjerenju vremena.

 

novosti