eleganza

Zwilling - Probudite kuhara u sebi

Zwilling - Probudite kuhara u sebi

Objavljeno: 20 kolovoz 2018

Moderna kuhinja u mnogim domovima zauzima posebno mjesto koje nadilazi običnu pripremu hrane. U kuhinji se može i družiti s bližnjima, što uz dobro pripremljeno jelo predstavlja posebnu vrstu užitka. 

Od sada, možete uživati u iskustvu pipreme i kušanja hrane uz vrhunski Zwilling kuharski pribor temeljen na proizvodima njemačke kvalitete i tradicije izrade.

Međunarodni uspjeh Zwilling proizvoda temelji se na inovativnom dizajnu, izuzetnoj kvaliteti materijala, dugotrajnosti i funkcionalnosti. Zwilling je optimizirao procese izrade kako bi postigao optimalnu kombinaciju čvrstoće i fleksibilnosti oštrica svojih noževa. Ako je čelik premekan oštrica će brzo otupjeti, a ako je previše tvrd oštrica je podložna pucanju. Specijalnim procesom učvršćivanja Zwilling je postigao optimalno rješenje koje ide u korist profesionalcima i amaterima u kuhinji diljem svijeta.

Prije gotovo 40 godina, Zwilling je revolucionarizirao tehnologiju izrade kuharskih noževa visoke kvalitete, a Four Star serija je i danas jedna od najprodavanijih serija noževa na svijetu. I to nije bez razloga.

Kod Four Star II serije ergonomska drška je napravljena od sintetičkog materijala visoke kvalitete. Metalni dio drške je novost u seriji. Sadrži Zwilling laserski ugravirani logo, što noževima daje luksuzni izgled. Također, sadrži prilagođeni ležaj što omogućuje da je nož u potpunoj ravnoteži.

Noževi su napravljeni od jednog komada Friodur čelika učvršćenog specijalnim procesom zamrzavanja. Ova vrsta čelika garantira optimalnu ravnotežu između čvrstoće, oštrine i otpornosti na koroziju. Oštrica je rezana laserskom preciznošću što je čini oštrom poput britve. 

novosti